vilken kväll!

alltså var så himla kul igår så att efter jag festat och jobbat 4 timmar kunde jag inte somna!
Var helt underbart! hoppas alla hade det urkul igår! Det hade iaf jag!

KVÄLLEN i små drag!

Hämtade upp johanna på sunes och åt och började bege oss till lägenheten. jag jecca och johanna började fixa oss i ordning för kvällen... klockan var då runt 2 tiden! :D haha


Först hemma hos mig..vi tjejer spelade lite mario och jag var bäst! ;D hahaha
Sen kom pelle och Ellen ... ;) de spelade iaf lite Gh och vi 3 kollade på .... väntade in dem andra!


Sen flummar vi på ett tag.. för de andra sötnosarna tar sån himla lång tid.... Lm berättar sina historier och vi asgarvar.... ja johanna också... va trodde ni ;)



 När de andra kom så fixade tjejerna till sig och vi forsatte surra som galningar ... jag menar.... vi är ju trots allt mest tjejer!! ;D


Sen när de andra kom så spelade vi spel ... ja med andra ord! och emma och jossan vann!! attans... bara killarna inte vann iaf.. de skulle vara så stöddiga!!




Jessica fastnade inte på en bild under spelet... bara hennes tröja... aja får ta bilder på henne nu ... ;)

Sen var det upp och bära upp johanna för trappan som gällde... Lm han var hästen! ;D



Sen vart det bara en massa flumm innan challenge .. där åt vi god?! mat och hade ju som swagt ett underbart sällskap! här får ni resten av kvällen i bilder!



Jobbade ju sen! ;D
Så där jag träffade pappa som jag sedan skjutsade hem!

Alltså jag gör gärna om det här vilken annan dag som helst!! TACK ALLA som gjorde kvällen super!!
Älskar er!


:)


25/2

Lönen har vi fått och nästan all har jag suttit sprätt på ! haha ;)
Nej enbart på räkningar... inge annat!!!! Usch tänk om man kunde ha lite pengar kvar någon vecka efter lönen... Men nu framöver kanske det blir så... har gjort färdigt min avbetlaning på några tusenlappar för våran fina teve! :)

Aja på tal om ögonen! Blev 2 turer till apoteket.. 2 st till Vårdcentralen och ett besök på sjukhuset där de konstanterade att jag fått ett sår på hornhinnan! så inge smink eller linser på ett bra tag! är också sjuuukt ljuskänslig så måste fixa mig ett par solglasögon.. Nu blir det ju snart vår så det passar sig ju ;)

Jag fixade kläder till imorgon också!!:D
Nya tjockare strumpbyxor, klänning, puder och lösnaglar! =) när jag inte får sminka mig för jag ju sätta fokus på något annat typ.. naglarna ... :p

Tror nog det kommer bli jätte bra i slutändan! tror ni inte ?

Har jobbat idag och har varit sjukt mkt att göra hela dagen! men det gick jättebra ändå! :) Efterjobbet tog jag med Jessica med ut på dollarstore för att fixa  plastmuggar osv... Sen for vi förbi och gick genom Willys... tog oss en bit tårta och sprang sedan till bilen:P Det är ju inte liiiite kallt nu! När  kommer våren egentligen ? jag vill gå omkring i högklackade skor och slippa ha tusen lager kläder på sig och framför allt att slippa frysa!!! :)

Grattis till johanna som har klarat körkortet föressten!!!! =D




24/2

Aj aj aj mina ögon har runnit hela dagen idag.. gör så ont också.... vet inte vad det kan vara... känner mig värre än 7 svåra år. Ikväll är det ju jobb som gäller! GE UPP dumma ögon jag har inte tid!!

Igår var vi och fixade inför firma festen ... enda problemet just nu är att jag har inget att ha på mig.... kul...kul...
Det får bli att springa genom stan idag och fixa det ! OR else....Naket kanske?

What to do , what to do!?

Nej bara ta sig i kragen och duscha och klä på sig och ut i kylan! :)


      Slänger  in en liten bild på Michael J ;)      

22/2

Brrr vad kallt!! hemma efter en lunch på stan med Hilda och Christoffer! mkt trevligt! :)
Har idag hunnit vara och träna på morgonen också! jag har som haft ett lååångt uppehåll på fleeera dagar! sen i fredags... fy på mig! nu blir det ändring! men men ... säger kroppen ifrån så gör den det! Jag tvingas lyssna på den ibland! :/

Ikväll lir det kvälljobb och imorgon blir det tandläkarbesök och sedan gymmet med jecca....Efter det blir det väl att handla på systemet .... men jag ska inget dricka men ska man ha firma fest så ska man ;P

Ikväll far ju älsklingen hem och kommer inte hem förrän den 4 mars! :/ Han ska ju vara borta i barcelona och se fotboll! *Stackars han* haha ^^

Men men jag ska dränka mina sorger i jobb och gym istället .. :))


19/2

Idag har varit en ganska slö dag faktiskt! :)

Jobbade dock kväll igår och var på gymmet väääldigt tidigt imorse...! Ville först inte kliva upp.. knät värker så men står sambon där och ha gjort gröt till oss båda så måste man ju kliva upp :)
Hur gulligt som helst! :)

Sen efter gymmet ... wrooooom hem till mamma och lämnar en massa plastbackar och flyttkartonger. men kunde itne stanna... när det är -22 grader vill då inte jag stanna någonstans! bilen blir ju iiiiiiskall så fort! om den ens går igång sen! :)

Sen har jag handlat och lagat lunch till christoffer... Plättar blev det... vad himla kulinariskt! haha sen blir det tacos till middag... slappt... gott men enkelt ! eller vad tycker ni ? :)

Ikväll blir det att följa med Josse till kallax och hämta upp hennes karl som kommer från oslo idag! :) ska bli kul och se vad det är för en... ;)

Kram kram! :)

17/2



Du och jag för alltid!!! :)

Har idag hunnit vara och gymma på morgonen med Jessica.... Jossan försov sig visst och vi kunde ju inte vänta i evigheter på att hon ska pallra sig upp ;) Men nästa vecka måste hon följa med oss.. OR ELSE!!!! ;D

Har jobbat lunch med Camilla och jecca och det gick bra som vanligt!
Var ju typ huuuuuur länge sen som helst jag jobbade med camilla men vi alla är fortfarande ett jävligt bra team ;)

Har träffat mami också e snabbis! Fick i mig lite mat och umgås lite med familjen!

Skurat har jag nu gjort i hela lägenheten! wiee vad gukkiiii jag är !  men sambon kommer ju hem i morgon så jag antar att jag inte kan ha det som ett bombnedslag hemma... Det enda som får vara ett bombnedslag är ju jag! haha asg! :D

Finns inge bra på teve heller dessvärre, får bara vänta in bättre tider och sen krypa ner i sängen, sista natten jag behöver sova själv på ett tag! *Gilla*!


16/2

Har varit och gymmat med jecca på morgonen ! bra kämpat säger ja bara!
Ingen semla blir det för mig idag!!!,  jag åt nämligen en med älsklingen igår så de får vara bra nu  ! :D

Jobbar nu ikväll, ska bli skönt med lite ordning med allt nu,och  att få göra någon nytta nu! :)
Pratade just med Christoffer och saknar han redan! trots att han är tillbaka på torsdag kväll redan!


15/2

Helgen är över och det är måndag igen!

Har tillbringat fredagen med att ha jobbat! Sen mat hos laila och christer! :)
Lördagen tillbringade vi med att fara tidigt som attan till långträsk! Hur kul som helst och jag fick köra liiiiite skoter iaf! sen sa min kropp emot ! antar jag inte kan pusha mig något mer!
Igår var det ju alla hjärtans dag och vi var och tränade på dagen. Sedan middag hos svärmor och sedan efter det så blev det städande. Sen så vid 21.30 ungefär så la voi oss ner i soffan och somnade!  haha ja shit =) har varit en lång helg =)

Har varit och köpt saker till våra fiskar men trots det så dör alla våra fiskar nästan....det sk'är i hjärtat mitt när jag ser älsklingenfrustrerad! Kan inte våra fiskar få leva utan sjukdomar:/


Ikväll far cj tillbaka till skitstaden igen! Huvva ! jag hatar det mer än något annat!
Tur han är tillbaka på torsdag kväll iaf. Dock jobbar jag men... får sova någon timma med han då iaf!

Ikväll blir det gymmet och sen sängen! om man somnar blir det inte fortare till en ny dag?!? :)


8/2

Nu blir det dax för jobb igen! det ska bli härligt att göra någon nytta!
Har fått fönstret lagat i lägenheten nu ! Hääärligt.. däremot bläcket till dörren var tvungen att beställas så var någon vecka bort innan de ska åtgärdas!

Nu ikväll åker älsklingen hem! usch å fy vad jag inte gillar det!! hatar måndagar !! Blä för dem! :) men som tur är så har jag ju bilder jag kan kolla på när han är borta..=)
Älskar dig ska du veta!!!! Du är mitt hjärta!! <3

So long!

4/2

Nu har jag varit och tränat på step in. Känner mig inte alls så duktig trots det! jag orkar inte lika mycket som jag vill göra! Knät bara rasar ihop när jag föröker göra vissa saker! blä!!

Dock alla ni som tränar och sen bara pratar i telefon.... Gud vad löjligt!!!!!!... finns så många som gör det har jag märkt...... Jag tycker bara det ser fånigt ut! kan man inte slappna av och bara träna ifred eller måste man vara tillgänglig hela tiden?!?!?!

Idag blir det jobb med jossan och förhoppningsvis så blir det mer folk än i tisdags...
I really hope so, annars blir det att krypa efter väggarna!!!

Imorgon så kommer älsklingen hem! Myspys! saknar honom verkligen!! <3


3/2

Grattis i efterskott mormor här på bloggen också! hon har nämligen igår fyllt 65!
Så idag på schemat blir det att fara till henne och få palt serverat . Inte dåligt!!! :)

Skulle farit och tränat med jossan på jobbet idag men mitt knä har sagt ifrån! Det vill inge mer!! :(

Var igår hos min sjukgymnast å fick jättemånga flera övningar som tar stryk på benen och efter att först ha gjort ett pass på en och en halv timme på step in och sen  jobba en kväll så kastade knät in handuken!
Men imorgon då måste jag träna får lite ångest om jag inte far annars!!!

Moster ska komma förbi och se på lägenheten idag för hon har inte haft tid annars eller så har inte jag varit hemma! det ska bli mkt trevligt :)


1/2-2010

Idag har jag inte hunnit göra så himla mkt spännande... Har iofs varit och tränat med älsklingen imorse! men det var ett himla äventyr innan vi tog oss iväg. plogbilen hade skottat bakom bilen så vi fick gräva fram bilen innan vi tog oss därifrån. Som tur var bor christoffers farmor bara tvärs över vägen så vi lånade en skyffel! annars skulle vi stått ännu där å försökt ta oss loss! :) nu har vi dock inne garage så nu slipper vi ha bilen ute så den slipper frysa :)

Idag far han hem som vanligt. Hatar måndagar alltså! Jag och katten gustaf! kanske borde skaffa en klubb!?

Blir iaf att tvätta och fixa till lite hemma iaf idag eftersom jag är ledig heeela dan så måste jag ju göra något vettigt!Imorgon blir det dock jobb! Men nu blir det Kvällsjobb!!!! wiiee.. :) jag tycker det är skönt att jobba lite kväll för jag tycker faktiskt att det är jobbigast att vara ensam på kvällarna så nu får jag ju göra lite vettiga saker istället =D

ska ta och slumra till en liten stund på soffan tror ja! :)

RSS 2.0