..


Hur tänkte jag där

Spinning kl 07.00... Känner att det här med att bli gammal. Leva med svettningar och tog emot att kliva upp ur sängen men..... Nu ä jag här så det är bara att köra!


Alltså...

Kärringen som är ute å skriker.. Nu har hon skrikit en halvtimme utan avbrott.. Kill me now... Snart lämnar jag stan för sommarn., thank god!!!. Får bli iksu istället!:)


Snart yran...

Saker är förberett.. Vädret verkar bli kanon! Kan inget annat än älska det!


Införskaffat

En ny klänning från h&m med massa spets.. Kan bli partyblåsan med lite fina smycken;-) gick med Nils ikväll på ängarna å gick förbi området. Hejn val no fint!!


Dagarna rullar på

3 Seminariet på 2 dagar.. Nu kör vi! Sen träning å lite mer plugg! Nu ska jag allt börja se slutet på denna kurs!


Morsdag

Idag,imorgon och föralltid! Du finns alltid där för mig kära mamma! Gör ont att inte få träffa familjen å släkten idag! Tusen kramar till mamma, moster och mormor!


Styrelsedag med tuff!


:)


Mysiga torsdag

Solen skiner in hos mig.. En dag med massa träning, plugg och även häng med Therése för att se på hennes nya lägenhet! Glass har vi fått i våra magar och suttit ute i solen.
Näst sista helgen här i Umeå är snart här!
Oj vad tiden går fort:)


Dubbla träningspass

Båda på spinning och efter det mördarpasset med mage med Astvik och Dahlgren! Köpt ögondroppar då mina ögon ville typ kleta igen.. Jävla pollen.. Det är inte bra för mig.. Om det nu är det.. Annars är de väl något annat som spökar:p


:)


May. 20, 2013

Så såg min helg ut i korts drag! Känner att jag borde kanske göra något vettigt nu.. Tog mig en pn... Sjukt behövligt!:)
Snart är man hemma igen.. Måste säga att de känns ganska bra iaf :)


Helg!


Spinning

Kl 7... Jupp! Herre min ge... Bara upp å hoppa! För det och skola likaså! Färgade håret igår! Från något som var typ hundra färger till 1... Nöjd tjej:)


Torsdag levererar med sol

Sitter ute i väntan på att återsamlingen ska börja..livet är inte alltför jobbigt!:)


Visdom..,


Middag

Häng med brudarna på morgonen.. Mördarpasset på IKSU.. Dog lite.. Åkte hem och sen middag på stan med jojje.. Detta i form av en glass:) Bra där! Snart iväg å socialisera lite:)


Snart sägs för iksu och dagens andra pass

Körde ett benpass på morgonen så nu blir det konditionspass med indoor Walking! Magiskt! Suttit med umperepresentanter och gett ut tårta, godis och andra fina saker! Lagat fajitas och ja. Nu ska jag smälta maten igen!:)
Händelserika dagar nuförtiden:))


Mys

Fruktsallad efter en händelserik dag! Skola, IKSU, promenad, städat.. Tagit en powernap och nu myser ja framför tvn! "Bakisheten" har äntligen släppt! Vitaminbomb i form av frukt nu!


Pizza med kall bea

Det är min räddare för dagen.. Och lite godis hade jag allt kvar.. Mumsigt värre! Sov några få timmar inatt men de var lätt värt det. Skrattade så man typ dog... Nu kanske någon dålig film innan man ska bege sig mot berghem! Crabstick/surimistick- röra är det som blir till kvällsmat ;) höhö! Är de bakissöndag så är det;)


Haha vilken kväll

Kvällen blev inte riktigt som man tänkt det.. Telefonen dog... Blev istället efterskiva med massa trevligt folk på teg.. Och nu sådär snart vid 6 på morgonen blir det att sova! Kung!


Det här med att kliva upp före fan..

Kul ändå.. Upp å träna dubbla pass, vindeln nästa och ja... Sen blir det... Utgång med tjejerna som det ser ut! Magiskt:)


Medan fox quotes


Godmorgon solstrålar

Påväg mot gymmet för att döda överkroppen!
Skönt värre när solfan ändå inte är uppe!


Roadtrip

Övik för några timmar! Yupyup!!


Idag är ingen vanlig dag

För idag är det Jimmys födelsedag!
Synd att jag inte kan vara med! Skickar massa kramar till hela familjen!!!


Skönt med sol

Träning, sola på solarium och sen en snabbis i solen ute! Magiskt!


Skumma drömmar

Om man drömmer att man blir klippt av "Gud"?!? Att man senare måste springa fort som fan till en grill utanför för att ha chansen att överleva... Efter mycket om och men tar sig dit men en kort man... Ja säkert 140cm säger till mig att han har gjort bort sig genom att ha lämnat in fel filmrulle som nog är anledningen till att vi nu snart ska dö allesammans.. Slutar med att jag slår ner honom och hinner precis ut....och sen vaknar och ja kanske höll jag på att dö inatt!;)


Kväll

Skola, träning, waynes, balkong häng och snart scones.. Trevlig kväll om inte annat!


Trevlig kväll avslutas med en Ipren..

Ja vad säger man.. Skola.. Som man hann till.. Träning man försov sig till.. Häng med Henrik någon timme och sen ännu mer gel och tabletter.. Känner faktiskt att jag inte orkar ha kvar mitt knä.. Någon som känner sig manad att byta? Säg till isf:)

Imorgon blir det hänga med en bok, träna lite och nog ta en chailatte i solen (de måste bli sol-för de har jag bestämt)

Men godnatt allesammans!


Bra knädag

Haha tror jag kastar in handduken:p


Filmkväll med mig själv och lite popcorn kanske

Känner att det är just precis det jag behöver efter gårdagens påhitt! :D
Hoppas det är något bra på tvn! :)
 

Bra gårdag

Trevligt folk.. Mycket alkohol,dansande och mingel!


Uppdatering från sängen

Haft en bra dag.. Träning.. Bilkörning.. Sitta ute och frysa innan mat.. Sen följa med Johan på en fest! Ja nu bara sova så man orkar upp till kl 7 då gymmet väntar någon timme senare;)


......


Solen den kom fram idag också

Efter morgonens snöfall över Norrfjärden så är äntligen solen framme. Blåser fruktansvärt mycket men det är bara att le och se glad ut. Imorgon är sista dagen i piteå innan det är dags att lämna piteå på fredag efter lunch. Passa på och mysa en massa ikväll och imorgon med fint folk!:)


RSS 2.0