Fy tusan!

Imorgon bär de av till Umeå och 3,5 år av studier väntar för mig!
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta nu! Lämna min "gamla" liv och in i de "nya"!
Nej helt ärligt ska de bli himla kul!
Här i dagarna så har jag insett att de ska bli himla skönt att börja om från noll.
Slippa vara en Ikon ..någon som jag inte vill vara.
Men visst fan kommer de kännas konstigt!
Nolleperioden börjar nu på fredag och har inskrivning 8.30 ! Läskigt!!!! :P
Ska däremot få en rundtur av Lloyd och Cj av staden och campus och ja..... Överallt vi bara hinner se innan mörkret lägger sig på! :)
Skulle visst fara runt 10 tiden imorgon och få våran rumsnyckel! ...

Borde nästan lägga in en bild på hur kaosartat de har varit här hemma... Har slängt ut alla kläder på golvet men nu har jag däremot börjat packa ner alla saker :D

Träffa Johanna och Josse ikväll kanske..... Vi får se om de hör av sig! Annars så ska jag ligga under täcket och snörvla! :)

Snart flyttas de!

Ut från våran stora lägenhet... Börjas imorgon...Christoffer verkar hitta på andra saker att göra....Skype är himla trevligt tydligen... pratar nog med sina systrar! :) En som bor i kina! :)

Jag tvättar och städar så får jag göra det jag kan bäst...*ironi*

Här är bilder från våran förlovningsfest...... ;)

Vi förlovade ju oss den 12/8-2010 men har ju inte kunnat skriva det ute på bloggen då jag inte har fått göra det eftersom vi har försökt hålla det hemligt! ;)










Snart ska man börja dra sig mot jobbet

blir ju kvällsjobb ikväll idag igen .... haha :P
Känns dock hur sjukt som helst då det är snart min sista dag på jobbet!
Har nu bara 2 dagar kvar efter ikväll!
Hur det känns????
Vemodigt kanske? Jag kommer sakna alla kunder och mina arbetskamrater i massor!!!!
Men man måste väl gå vidare i livet. Att utvecklas?! Ja jag tror det är rätt tid!

Har packat en massa saker ihop med Christoffer och ska ta och flytta dem hem till mamma tills dess att det är redo för oss att fara!
Galet egentligen hur fort det går. Vi flyttade hit i december....Nu är det snart September!... :D

Har varit galet duktig och tränat i nästan 2 timmar idag!!! En stor stjärna i himmelen åt mig... haha :) *Skryt*

Onsdag

Snart har vi kommit till mitten av augusti och sommaren är över eller ja de är väl kanske sensommar!
Solen lyser på oss alla som ska gå på nolia idag! Kommer nog vara typ tusen grader varmt idag! Får se till att gå i svala kläder :)

Blir jobb lite senare idag eller ja eftermiddag/kväll med Angelica! Var typ tusen år sen de hände sist! :P Förrutom under pdol då! =)

Ska även gå på lite ärenden snart med min karl... Undrar vad vi ska göra :P ....Vad tror du? :)


Softish!

 Ligger i sängen framför datorn och lyssnar på när Tommy och Cj spelar på xboxet....
Tacka gud att jag  stängt av ljudet för länge sedan och lyssnar på Plan three istället. Skulle annars bli gaaaaalen :) Fast det är ju dock ingen nyhet :P

Var på nolia idag och gjorde några mindre inköp, några smycken ska inhandlas imorgon och kanske något annat litet. Men ska ju dit med Emma på fredag så kan ju inte ha gått överallt. Jag vill ju bli överraskad och hitta något magiskt ställe! Haha!!

Har tränat en sväng på Step in ikväll och de var behövligt kan jag be att tala om! dessvärre så var de bara jag och alla spännisar där. Man får ju nästan dåligt samvete över att man borde haft samma tempo och tränat som ett psyk hela sommaren men istället har man bara vilat hela tiden! Jobbat en massa och haft andra saker för mig helt enkelt! :)


Torsdag!

Efter en dag som inte alls blev vad jag trodde så har hela våran lägenhet iprincip blivit nedtagen och fraktats bort...
Har ingen soffa men en tv änk och tv.... har ett köksbord och sängarna... thats about it.. det är de enda som vi ska leva på dem kommande veckorna! JA nog ska hejn gå bra! Var dock inte beredd på att allt skulle bort men man får ta det som de är och ligga i sängen vid datorn och hänga istället för i soffan... ligga på golvet och se tv.... ja men nog ska de gå bra! :P

Nu ska jag inte klaga mer... De flesta är ju gjort nu så vi slipper de sen när vi snart måste flyttstäda innan tjejen tar våran lägenhet! 2 veckor kvar och sen Umeå... Scary :)

God damn!

Himla skönt att helgen är över och även gårdagen! har varit så sjukt sliten de senaste dagarna! Stackars bea som jobade med mig igår när jag var helt borta i huvet.... haha man vi skrattade iaf en heeeel del!

Vi kom på att de var näst sista måndagen vi jobbade och att snart är vi därifrån.... Från sunes... från jobbet ut i en annan värld...Studentlivet börjar nu för oss!
Läskigt men känns ändå bra! :)

Ska fara ut till havsbadet och äta thai mat med mor och mina bröder och syster?

For och tränade på step in förut idag också! Cyklade dit... herregud vad man har blivit lat! Men träningen har fått stå över när tusen andra saker har hänt i vårat liv på senaste! :)


RSS 2.0