Surfisk







Norrland





Här är det minsann ingen rast och ingen vila.. (Eller så sover man från 20.00 och vägrar vakna igen, inte konstigt man vaknar 5.00 å inte kan somna om) 

Snart Piteå!

Mys med Therése på iksu imorgon innan praktik å sen hemgång till familjen å nära å kära.. Som jag ska mysa.. Blir mys med en kopp varm choklad! #höstmys


Då var det söndag

Överlevt en vecka till i utbildningen!;) 
Tänkte att jag skulle upp å tvätta.. För jag bokat då.. Nu verkar inte det stämma så bra då det inte blev bokat av någon anledning! Så nu får jag fortsätta sova;) lugn och skön helg utan något direkt som händer! Bara ta det lungt!:)




Jag har väl inte heller sagt det.. Kommer till Piteå på torsdag å stannar en långhelg:) 

Måndag morgon

Första dagen på sista vfun. Konstigt att vakna kl 5 men de är mycket att göra innan man är där.. :) 
 
Snör upp några bilder från lördagen.. Internet har inte varit på min sida!








:) myslördag

Dags för en pn innan något roligt händer.. Träning, skola å bullbak är ungefär så mina dagar ser ut!;) å en sväng till besiktningen!:) 





:)

Fixa däck, agera bilmekaniker å plugga som en gris.. Ja ungefär så ser dagen ut för Emmeli.. Lite träning på kvällen också! Inte mer spännande än så.. Vfu kontraktet får ja göra färdigt imorgon eller något.. Stress stress stress.. Magen mår inte bra av det! Men som sagt.. Nu är de ite läge kvar till examen!;) 



Måndag

Skola igen.. Känner ingen motivation till det.. Träning.. Ja de är väl det enda som känns kul nu.. Måste de vända.. För det här måste ju liksom göras, det sista ska skrivas till vfu kontraktet! Spinning och core nu med Emelie, skola och bara försöka sova.. Godmorgon med er!:)


Fredag

Uppe med tuppen för spinning.. Tänkte då passa på att lägga upp några bilder från senaste veckan!


Musik för själen

 
 
Kanske bästa covern på sjukt länge!

Söndag -slappardag

Tacos med tjejerna , sen en till förfest å sedan allstars... Ja va säger man om kvällen... Vissa delar var trevligare än andra!:)


RSS 2.0