Tisdagmorgonen

Herregud.. Ja sjukdomarna härjar på förskolorna. Som en löpeld.. Efter gårdagen var enbart 4 barn friska.. Då går man och är nojjig att man kommer få all skit då man inte är hundra procent fräsch själv. Nej idag blir det att kolla på gym... Det är inte likt oss här hemma att inte röra på oss på de sätt vi är vana till! Sjukdomar... Suger!:)

:)

Lördag igen. Trots en riktigt tung å jobbig första dag hoppas jag på bättre tider nu igen. 
Våren är snart här i Stockholm.. Känner man på regnet som faller ner. Gick en promenad med frugan upp på en massa backar och herregud vad fint det är. Tänk bara med blommor, gräs och vackra träd! Å mysiga caféer överallt. Gud jag förstår att folk blir köra i Stockholm. Det är så fint! 




Snart helg

En något turbulent start på veckan. Men nu ska man tänka positivt och de gör jag också! 
Ni som alltid stöttar ni finns med i hjärtat fastän ja bor här. 
Fredagen blir i kärlekens tecken med Johan å Therése.. Haha! 
Nej nå mat och häng med kompisar. Kan ha de sämre om man säger så! :)




Lördag

Fest ikväll med lite nytt å "gammalt" folk! Tänkte svänga förbi Sickla idag också. Skönt med helg kan vi båda här konstatera! Inte dumt att äta god mat heller. Blev bjuden på mat och dryck av Therése mamma och pappa och fick träffa mormor och morfar där också. 




Mystisdag!

När Therése mamma kommer förbi i Stockholm möter vi såklart upp! God mat , man tackar ja! Bortskämd är man!:) nu thé och häng innan vi ska lägga oss att sova. 3 arbetsdagar innan helg! #derullarpå 



Lördag

Myskväll med sambon igårkväll, god pizza, gott vin och härligt häng på storstad! Idag får vi se vad som händer!:) den som lever får se!:)



RSS 2.0