Lördag

igår mys med Frida och Therese. Myset inkluderade kycklingsallad, massa surr  massa grönsaker med dipp, sjävlklart även popcorn...
 
Dagen påbörades ia med en tatuering med Anna... men %#% vad de gjorde ont. men ja blv väldigt nöjd med resultatet trots att ja inte kunde sova inatt pga huden som var så spänd.
 
 

Svensk mark igen

Underbar vecka med värme, drinkar å solande och såklart god mat! Nu börjar snart resan mot Umeå!


Resfeber

Nu bär det snart iväg. Först krämbullar med familjen och lite fix som ska göras inför resan. imorgon börjar resan!! ;)
 

Fredag

Tjejfest med hela den kvinnliga delen på mammas sida. Vin, spa, och grönsaker med dipp! Japp de kommer bli riktigt bra! Två nätter i rad har vi suttit och spelat spel, kort och bara hängt ute på havsbadet! Hur underbart som helst! 3 dagar till semester också!


Sommaren är över

Detta med besked.. Sista dagen jobbas i hemtjänsten.. Kanske sista någonsin! Första dagen på ledigheten å regnet öser ner.. Det känns som att det är story of My life.. Tur man ligger på en strand om exakt en vecka!;)


Fredag å helg för dem som slipper jobba!

Tagit en timmes promenad nu efter jobbet.. Härligt väder och grillning i munksund står på schemat ikväll! Underbart!:)

Jag slänger in några bilder från gårdagen också!:)


Godnatt

Imorgon dags att åka med mamma och mormor till Mellanöstern..eller iaf det som autocorrect stavar till! Mellanström..:) för en heldag ! Om vi nu hittar dit å tillbaka! Annars är detta den sista ledtråden vart vi kan vara.. Lapplands inland!;)


snart...snart

 
 
 

Bara lite random bilder

Från i helgen och nedräkningen till semestern! Måtte 6 arbetsdagar till gå fort!!:)


Söndag

Snart tid att lämna denna stad som jag bara mer och mer inser att jag vill stanna kvar i! Herregud så trevligt det vari i helgen. Utgång.. Vinkvällar, sol och mys på stan! Ja snart sätter man sig i bilen på väg hem! På återseende kära Umeå!


Umeå


RSS 2.0