Hej hej !

Nu är det inte länge kvar nu till den efterlängtande operationen!
Nej heergud hur ska detta gå ? Börjar få ångest trots att jag vet att detta måste göra men jag tänker bara på det värsta som kan hända.. Usch jag vill ha några råd på hur jag ska göra för att slappna av.


 Jag borde ju gått å lagt mig för jag ska upp halv sex imorgon bitti!
Ska städa färdigt här hemma så jag kan lämna stället här i en vecka drygt innan min älskling kommer hem!
Stackars han! Måste ta hand om sin flickvän och hjälpa till med att duschas och klä på mig osvosv,... kommer ju vara så stel nu när jag kommer vara gipsad! Han är iaf helt underbar som vill komma å göra det för mig!

Nu är det ju bara typ 2½ månad kvar tills min älskling är tillbara från Stockholm ! Jag säger bara en sak långdistans förhållanden är inte kul! för alla er som inte varit med om det! VAR GLADA FÖR DET! Jag skulle däremot göra allt för den här killen så det kommer nog gå bra ! Jag saknar dock att krypa in i hans famn och höra hans röst det sista jag gör om kvällen! nej usch nu ska jag ta av mig ögonen !:P

Puss å kram !!

hej hej!

Mycket har hänt sen sist jag skrev här!
Livet rullar på och alldeles för fort också! Jag hinner knappt vara med själv!
Jobbar tränar och försöker att umgås med vänner så ofta som jag hinner!
Killen bor ju i stockholm än så länge men jag hoppas verkligen att tiden ska rusa iväg nu så han kan flytta " hem igen"! :)

Idag blir det jobb mellan 17 - 00.30 å så öppning imorgon! nice! Efter jobbet blir det träning med mina underbara tjejor angelica å jessica! Step in för hela slanten! :) måste ju träna massor nu innan operationen :P måste ju vara lite tränad innan jag ska hoppa som en tok på kryckor ! :P

Nej nu är det tvätten som ropar på mig ! måste göras färdigt! Puss !


RSS 2.0