26/1

 Oj vilken dag!

idag har jag hunnit göra det här ....

*Tvätta
*Sola
*Träna
*Handla mat
*Shoppa byxor linne och en skjorta till mig själv :D
*Gå förbi med lite saker till christoffers mamma
*fara förbi på jobbet en snabbis!...
*Vara hos emma från kl 15 tills nu!

Det skulle vara min lediga dag men så vart det inte:P men det är ganska kul när det är fullt upp! :O

Emma far ju till norge finland å danmark nu i månaderna 3 så har tagit avsked till henne å hoppas att hon får så himla kul där! :D


Nu ligger jag i sängen och slötittar på tv men finns inget bra att se på dessvärre!
Så datorn får bli min vän! :)

20/1

Slut på en lång dag på jobbet då allt bara har jävlats med oss....
 Kortapparaten har fuckat med oss bokstavligen!
 Den har funkat av och till hela dagen och såklart så hände allt under lunchrushen! Den bara dog. Var tydligen telefonjacket som det är fel på men orkade verkligen inte med det idag !
SNARK!!!

Har varit och tränat efter jobbet och gissa vad?
Jo smarta emmeli tappar nyckeln någonstans på gymmet och hittar den inte så gissa vem som fick knipsa låset sen när jag var färdig! Jo jag ! :) Verkar som om gud bara vill straffa mig ;)

Har skruvat isär bordet och dammsugit överallt i lägenheten för nu ska vi få nya mattor i hela lägenheten så de ska börja lägga dem imorgon, iaf i köket och hallen! WIIIE :)

Om bara någon dag till så kommer älsklingen hem igen! Som jag längtar efter min sambo ! ;)

Nu blir det slötittande på tv och förbereda sig för morgondagen! :)

So long!!! :)


14/1

Hela min vecka har varit hemsk. Allt har gått sönder eller så har jag lyckas göra sönder!


Nr 1 på min lista är BILEN!
Nr 2 ja där är nog alla mina små misstag jag gör dagligen.... :P

* Ett kg socker damp rakt ner i backen!
* Mina peppar kakor likaså!
* Mina husmans damp ner åxå!
* låt oss se.... Jo tappat ner 4 glas och ett uppläggningsfat!
Idag tappade jag ner en massa pommesfrites rakt ner i backen så vissa fick plocka upp allt och slänga det.... Bra kämpat emmeli!!! Å VI ANVÄNDE DEM INTE IGEN! To make it clear! .. haha :)

Har varit hos mamma idag och fått mat i magen och fick träffa mina bröder som jag inte sett sen ja ..julafton tror jag.. har tjatat på dem så de ska få komma å spela lite wii hos mig någondag när jag är ensam :D


Igår iaf... så färgade jag jessicas hår och vi snackade skit med angelica. var jättelänge sen vi bara var vi 3 men mysigt var det =)

Imorgon ska jag då¨fara å träna och jag ska försöka få med mig jessica också, Vet inte hur det är med er men jag behöver då verkligen röra på fläsket !!
Imorgon kommer snyggingen tillbaka ocksån :)!!!! Längtar massor..

Nu ska jag sluta skriva en massa strunt!

Tjingeling!! :)


12/1

Onother day just passes by och jag har haft en massa för mig hela dagen.
vaknade på soffan som vanligt då jag inte kan somna i den stora sängen helt ensam!!!!
Matade fiskar duschade och har gjort mig redo att gå på stan å så blev det.
Jessica och jag möttes upp kl 12 å så gjorde vi en heldag ute! Väldigt mysigt... Vi köpte var sin jacka  min var röd och hennes svart så nu ska vi vara väldigt chic!!! ;)Efter mkt shoppande så blev det en lunch på café piteå . Blev sallad för våran del! duktigt va?  SÅ såg min ut :P

Iaf efter en dag på stan for vi å handlade, Eller ja jessica gjorde det jag köpte  bara en mjölktetra och for hem och gjorde fläskpannkaka och tydligen skulle hon göra någon hälsomat. Fy emmeli!

Kl 18 ringde jag å bad pappa komma så vi fick bogsera bort bilen och nu står den hos honom i sitt garage men jag fick låna hans bil men såklart fick jag tanka den för den var Tooooooom! ekade nästan om man nu skulle blåst i tanken... Nu kan jag träna imorgon bitti!!! WIIII

Nu är det väldigt sent och jag borde sova... hahaha kanske inte sent men ska iaf börja varva ner för det är ju en dag imorgon också!

Tjing :)

10/1

Idag har det varit jobb igen! som vanligt alltså ;)
Har haft massor för oss idag! vi har varit flitiga som små bin!

Jag och jessica har hackat lök.. skurit tomater.. gjort sallad och fixat allt inför morgondagen!
Sen har ju lilla johanna stått i kassan nästan hela dagen och det har gått så bra !
När jag ska till att sluta så kommer  mamma in med min lilla kusin och de ska komma och hälsa på ! så de har de gjort :) och ganska nyligt farit hem!vi fikade och spelade lite mario :P
Sen har vi letat en fisk som hade gömt sig i akvariet... fick nästan en hjärtinfarkt eftersom jag inte kunde hitta den och skulle någon fisk dö skulle jag inte våga visa mig hemma något mer.
 Christoffer älskar fiskarna mer än något annat! :P

Nu blir det tv å datorn resten av kvällen! jobb imorgon igen! sen blir det en ledig dag! AWSOME :)


9/1-2010

Känns urknäppt att skriva 2010.. det är inte normalt! vad kallar man dem som föds under 2010 talet.. känns knäppt att kalla dem 10talister... ah! man får väl väjna sig! Det är ju trots allt inte 1900 talet å har inte varit det på lääänge... :P

Aja igår så hade vi ju tjejkväll hemma hos mej. Handlade till tacos och lagade mat tillsammans, Efter maten blev det supermario bros.. Måste bara säga en sak... Mina vänner är inte ELITEN! haha ... man får iaf skratta åt dem! :P

Vaknade av ett telefonsamtal som beordrade mig att träna... Det var Camilla som ringde och sa att hon behövde ett moraliskt stöd... och det är väl klart jag ställer upp:p ...  när jag kom till jobbet kände jag mig nästan döende.. linsen hade fastnat och orken var slut!, men efter mat så var jag tillbaka på topp!:P

Idag har det varit jobb med två söta tjejer! Både jessica å Johanna.. har gått toppenbra men har inte varit mkt folk så vi har fått mkt gjort!

Jessica dammade tex av ventilationsrören.. tog bort julen! vi gjorde dressing och så surrade en massa... Som vanligt alltså! :P jag är som bra på det! :D

Imorgon blir det jobb igen! Och om 6 dagar är Älsklingen tillbaka igen!!! :)

AWSOME!


7/1 - 2010

Usch vad trött man kan vara då! har jobbat från 9 - 17 idag. farit och handlat med Jecca och sen harj ag inte gjort ett jota...Har ingen ork i kroppen eller i knät över huvudtaget.. måste bero på att det är iaf minus 30 grader ute nu! Sitter och slötittar på tv. men finns inget att se på!
Mamma och syskon skulle komma och uppehålla mig under dagen men de vågade inte sig hit när det var så kallt ute.
Vore ju för hemskt om bilen skulle stanna eller ja inte gå igång sen när de kommit hit!

önskar att min älskling var hemma just nu. Nu imorgon fyller han ju faktiskt 26 år ....uhm,.. ung.... :)
JAg skulle vilja göra frukost på sängen åt honom och ge honom en puss men istället är han i kalmar och jag är ledig morgondagen . Men men... har iaf lite planer för helgen . Blir tacokväll med Angelica . Emma och jessica so far as i know! gott med goda vänners sällskap! :)


Tjoho!

Nu har man flyttat igen! Iofs var det ett tag sen.. nämligen den 21 deceomber!
Så vi har firat våran första jul i våran lägenhet!
Det har varit kaotiskt sen Älsklingen kom hem! Vi har bland annat firat jul på en massa ställen!
Flyttat... det har varit nyår och igår var vi på en liten snabbvisit i umeå !
Tömde hans lägenhet där på hans saker!
När vi kom hem så var det inte annat än börja diska upp all och nu håller jag på att tvätta! Usch..


Jag ska visst hinna tvätta färdigtdet jag håller på med ,  Fara förbi på Dollarstore å köpa lite nya lampor till våra rislampor, fara förbi Pitebo med 500 kronor så vi ska få nya mattor i hela lägenheten i princip!
Sen blir det att springa lite på stan. Christoffer fyller ju nämligen år på fredag men han far imorgon så vi får fira hans födelsedag idag istället! Kan ju alltid hoppas på lite mys! :)

Hade bra allesammans! :)

RSS 2.0