Torsdag:)

Ja de ha hunnit bli torsdag och halva veckan har redan gått.. Snart helg och massa trevligheter.. Idag blev det morgonpass med kära Dahlgren vid 7 och massa surr om allt från himmel och jord:)


Kommentarer
Postat av: Evelina

Hej! Jag har sökt förskollärare i Umeå i höst,,, men e fortfarande lite tveksam då jag vägt mellan förskollärare och studie-och yrkesvägledare? Du kanske vill berätta lite om förskollärprogrammet? Trivs du bra? Hur e Umeås studentliv? Vill veta allt hade vart så gulligt om du ville hjälpa mig lite på traven såhär 3 dagar innan sista anmälningsdatum;) /lina

Svar: Absolut kan jag göra det. Det som jag måste tillägga är att jag går det "gamla" förskollärarprogrammet och får examination i både förskola och förskoleklass som numera bara är förskoleexamen. Jag är även med i en styrelse där jag får vara med och bestämma och tycka till om vår utbildning.. Själv anser jag att denna utbildning är mycket bättre än upplägget ex i luleå och har läst mycket mer kurser som kan vara till stor användning i mitt kommande yrkesliv! :)
Umeå är som vilken stad som helst förutom att det finns mer bra ställen att träna på om man nu är intresserad av det. Finns allt här om i vilken annan stad som helst på över 100000 invånare.... Fik, bowling, laserdome, biograf, studentkrogar och vanliga krogar... Måste ga att för mig var det trevligt att prova på att bo här ett tag.. Som sagt... är oftast nära till allt och även skog för den som gillar det! :) Hoppas du är tacksam för svar! :)
Emmeli :)

2013-04-11 @ 23:05:48
URL: http://lijna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0